Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Интернет маркетолог в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер
ООО Сфера СИМ, Житомир, Житомирская область
Робота на дому.Вимоги: комунікабельність, організованість, бажання заробляти і розвиватися, серйозність; знання ПК та вільний вихід в Інтернет (з телефону, Пк) Обов'язки: розміщення реклами в Інтернеті (всі необхідні матеріали для роботи та шаблони для рекламних розсилок надаємо); пошук потенційних партнерів і клієнтів за допомогою реклами. Умови: вільний графік; оплата праці + премії безкоштовне навчання.Усі деталі на Вайбер 0661318682
Таємний покупець. неповна занятість. без досвіду.Житомир, Путятинка
, Житомир, Житомирська область
Компанія 4Service набирає Таємних перевіряючих (підробіток у вільний час). Житомир, ПутятинкаМи запрошуємо Вас взяти участь у програмі з покращення якості обслуговування у супермаркетах, банках, магазинах одягу та парфумерії, автозаправних станціях та інших галузях (напрямках) сфери послуг.Перевірка сервісу дуже цікава: ви в якості звичайного клієнта приходите чи дзвоните в локацію (магазин, АЗС, банк, ресторан чи інше) замовляєте їжу, отримуєте консультацію, чи купляєте щось, після чого заповнюєте звіт на нашому сайті і отримуєте гарні гроші за годину вашого часу!Вимоги до кандидатів:тактовність, уважність та відповідальність;доступ в Інтернет;наявність диктофона, смартгодиника чи телефону з функцією звукозапису.Умови: Повнолітні, Оплата провадиться на картку (Приватбанку)Графік роботи та оплату ви вибираєте самі: 200-300 грн - неповний робочий день (2-3 години) 500-700 грн - робочий день (через день, щодня, півдня). Для того, щоб почати співпрацювати з нами, зареєструйтесь на сайті компанії (треба відгукнутись на об'яву).
Оператор пк (надомно)
ФОП Петровська Н.В., Житомир, Житомирская область
Пропонуємо роботу, яка не потребує особливих навичок. Підійде всім, хто має бажання підзаробити. Лише інформативна робота. Можна навчатися у процесі роботи. Вимоги: Наявність комп'ютера та вільного доступу до Інтернету. Знання офісних програм. Комунікабельність, навченість, цілеспрямованість. Умови: Графік роботи вибираєте собі самі. Діяльність вдома за ПК онлайн.Пишіть на Вайбер0633734224 з позначкою "ТрудКом"