Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti в Житомирі
, Житомир, Житомирська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Робота Пекар/кондитер Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПЕКАРЯ/КОНДИТЕРА (Ашан Житомир)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Виконання основних технологічних процесів у відділіКонтроль процесу випічки хлібобулочних виробівВикладка продукції на вітрину відділуДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗнання процесу випічки хлібобулочних виробів (буде перевагою)За деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан" м. Житомир, вул. Київська, 77, трц "Глобал".
Продавець продовольчих товарів (Ашан Київська)
Ашан Рітейл Україна, Житомир
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном +380679083277 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
продавець в дружній колектив
, Житомир, Житомирська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговуванняКонтроль відповідності зважування, маркування товарівКонтроль строків придатностівикладка товару на вітрину Приєднуйтесь до команди «та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Зберігайте баланс. Графік роботи 3/3.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: (050) 434−27−70 Анастасія (пл.Житній Ринок, 1)
Оператор поштового відділення, робота без досвіду
, Житомир, Житомирська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «оператора поштового відділення».Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;медичне страхування;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти;молодий дружній колектив;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:оформлювати товарно-транспортні накладні;вносити дані в базу 1С;здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами;сканувати, палетувати вантаж у відділенні.Ми очікуємо від тебе:впевнене володіння ПК;швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину);середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту;бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — надсилай резюме на електронну адресу телефонуй за номером: +38********65 Віталіна.
Рихтувальник кузовів (вахта)
, Житомир, Житомирська область
Запрошуємо на роботу рихтувальника кузовів вантажного транспорту.Вашими основними обов’язками буде:Виконання рихтувальних робіт на автомобілях різних марок та моделейПідготовка поверхні автомобіля для фарбування, включаючи шліфування та шпаклюванняВиявлення пошкоджень кузова та їх виправлення з використанням необхідних інструментів та матеріалівКонтроль за якістю виконаних робіт та відповідність їх стандартамДля роботи Вам знадобляться:Досвід роботи від 1- го рокуЗнання технології роботи з рихтування кузовівВміння користуватись інструментами та обладнаннямВідповідальність та уважність до деталейМи пропонуємо:· Стабільну оплату праці та офіційне працевлаштування· Графік роботи 15/15· Безкоштовний гуртожитокОбіди за рахунок компаніїСтрахування життяСучасний корпоративний спортзалДопомогу колег та керівників в адаптаціїВідкриту лінію для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівниківЧекаємо на Ваше резюме або телефонуйте за номером: 05*********02, Яна
Приймальник/-ця товарів
, Житомир, Житомирська область
Ми запрошуємо тих, хто:· уважно та відповідально прийматиме та розподілятиме товар у торговельному центрі,· дбатиме про якість товару, що приймається, його упаковку та відповідність документації,· вправно керуватиме електроштабелером, механічною роклою та електронавантажувачем.Наші співробітники/-ці приймають виклики, які викликають ВПЕВНЕНІСТЬ:їхня робота допомагає професійним клієнтам - підприємцям, шеф-кухарям, рестораторам – вчасно отримувати якісні продукти для розвитку їхніх бізнесів,командна робота і навчання в METRO побудовані так, що всі охочі мають можливості розвивати навички, дохід чи кар’єру,майже 2000 охочих, незалежно від посад та географії, активно розвивають корпоративні спільноти турботи про добробут, пізнання ХоРеКа-бізнесу та розбудови безбар’єрного середовища в METRO Україна.Звісно, в METRO Україна:офіційне працевлаштування з першого робочого дня,оплачувані лікарняні та відпустки,завжди вчасна і прозора винагорода, (за бажанням вкажіть оклад, до вирахування податків),доплата за результатами атестації,змінний графік роботи,медичне страхування і страхування життя,лінія психологічної підтримки,якісний спец. одяг з індивідуальним пошиттям та обслуговуванням,знижки для співробітників та їхніх сімей в ТЦ METRO Україна,програми підтримки в кризових ситуаціях,найвищі стандарти безпеки робочого місця: навчання, сертифікації, система Near Miss,програма вдячності один одному «Дай п’ять!» з обміном на подарунки,платформа безбар’єрності та спільнота підтримки добробуту «МЕТRОдумці».Ми в METRO Україна діємо згідно з принципами неупередженості та рівних можливостей.Ми не допускаємо дискримінації щодо будь-якого кандидата або працівника на підставі віку, раси, кольору шкіри, етнічної приналежності, національного походження, військового або ветеранського статусу тощо.В процесі розгляду кандидатів нас цікавитимуть виключно та інформація про вас, а також, ті ваші навички, знання та мотивація, що стосуються обраної ролі. Про них ви можете розповісти нам, відправивши резюме або заповнивши анкету.Вся інформація, яку ми запитуємо, або ж можемо запитати додатково, спрямована на забезпечення об’єктивного процесу відбору та/або забезпечення неухильного дотримання вимог чинного законодавства в процесі найму персоналу.
Слюсар з ремонту рухомого складу
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 8850.43 грнУ тому числі основна: 6965 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:"Слюсар з ремонту рухомого складу:Розбирає, ремонтує, складає і установлює вузли та деталі вантажних вагонів.Визначає якість деталей і необхідний їх ремонт. Виконує слюсарні оброблення деталей.Виконує якісне виконання робіт щодо підготовки деталей до неруйнівного контролю. Перевіряє правильність складання вузлів.Регулює та випробує зібрані вузли і механізми.Раціонально та ефективно організовує працю на робочому місці. кадри (04142) 2-22-49, (04142) 2-27-48 вул. Небесної сотні 13 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Водій автотранспортних засобів
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 8127.77 грнУ тому числі основна: 5805.55 грнОписОсновні функціональні обов'язки:"Керує колісними транспортними засобами категорії B за різних дорожніх умов. Виконує вимоги правил дорожнього руху, правил перевезень вантажів, пасажирів та багажу. Забезпечує належний технічний стан транспортного засобу. ВП Коростенська дирекція залізничих перевезень (ДН-4)легковий автомобіль, обєм двігуна 1,8л Кадри вул.Небесної Сотні 13 телефон для співбесіди 04142 22249, 04142 22748Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знати правила дорожнього руху, основи керування транспортними засобами, правила їх технічної експлуатації Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):дисциплінованість, стресостійкість, уважність
Водій автотранспортних засобів
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 10093.73 грнУ тому числі основна: 5888.7 грнОписОсновні функціональні обов'язки:керує колісними транспортними засобами категорії В за різних дорожних умов. Виконує правила перевезення вантажів, пасажирів та багажу. Забезпечує належний технічний стан транспортного засобу. оформляє дорожню документацію легковий автомобіль, обєм двігуна 1,8лтелефон для співбесіди 04142 22249, 04142 22748 Кадри вул. Небесної Сотні 13 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знати правила дорожнього руху, основи керування транспортними засобами, правила їх технічної експлуатації Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):дисциплінованість, стресостійкість, уважність
Складач поїздів
653, ЗВЯГЕЛЬСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 12197.3 грнУ тому числі основна: 8716.99 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Керує рухом маневрового локомотива через радіозв'язок, подає ручні та звукові сигнали. Забезпечує правильне розміщення і погодженість дій робітників, які беруть участь у виконанні маневрів. Розформовує й формує поїзди й групи вагонів. Відчіпляє і причіпляє вагони до поїздів, подає вагони на вантажно-розвантажувальні та інші спеціалізовані колії і прибирає їх із цих колій. Контактний телефон фахівця Звягельської філії ЖОЦЗ (067) 836-59-51 Аліна Андріївна. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокКоментар: безкоштовний проїзд в електропоїздах, 2 безкоштовних квитки в рік, матеріальна допомога на лікування, допомога на оздоровлення в розмірі 6 прожиткових мінімумів, додаткові відпустки, санаторно-курортне лікування, оплачуване навчання на виробництві.Професійні компетенції (знання, навички):правила перевезень вантажів; правила навантаження вантажів на відкритому рухомому складі та пломбування вагонів і контейнерів; порядок оформлення поїзних документів; правила маневрової роботи; правила й норми з охорони праці та безпеки руху поїздів;Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Дисциплінованість, стресостійкість, уважність, відповідальність
Слюсар з ремонту колійних машин та механізмів
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 7500 грнУ тому числі основна: 6900 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконання слюсарних робіт за 7-10 квалітетами (2-3 класами точності) під час ремонту вузлів та агрегатів колійних машин і механізмів із застосуванням універсальних пристроїв та спеціального інструменту. Випробовування і налагодження механізмів колійних машин. Заробітна плата (7500 грн. + % премії та % за вислугу (після 1 року роботи). Для співбесіди з роботодавцем звертатися за тел. 098-122-99-11 (Інна Валеріївна). Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Профільна освіта, знання нормативних документів з охорони праці, пожежної безпекиОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, відсутність шкідливих звичок
Слюсар з ремонту колійних машин та механізмів
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконання слюсарних робіт за 11-12 квалітетами (4-5 класами точності)_ під час ремонту вузлів та агрегатів колійних машин і механізмів із застосуванням універсальних пристроїв. Регулювання окремихз вузлів машин та заміна несправних. Можливий прийом учнем у разі відсутності відповідної кваліфікації. Заробітна плата (6700 грн. +% премії та % за вислугу після 1 року роботи). Для співбесіди з роботодавцем звертатися за тел. 098-122-99-11 (Інна Валеріївна)Вид трудового договору:безстроковийКоментар: є можливість працювати за сумісництвомРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокКоментар: Передбачена доплата за шкідливі умови праці, оформлення приміського квитка для користування приміським залізничним транспортомПрофесійні компетенції (знання, навички):Профільна освіта, знання нормативних документів з охорони праці, пожежної безпекиОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, без шкідливих звичок
Токар
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 9065 грнУ тому числі основна: 9065 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Товарне оброблення і доведення на універсальних токарних верстатах особливо складних експериметнальних деталей і дороговартісних деталей та інструменту за 1-5-м квалітетами (1-2 класами точності) з великою кількістю переходів і установок, з важкодосутпними для оброблення та вимрянь місцями. Нарізання різьби особливо складного профілю будь-якого модулю і кроку. Заробітна плата (9065 грн. + % премії+ %вислуги після 1 року роботи). Для співбесіди з роботодавцем звертатися за тел. 00981229911 (Інна Валеріївна).Режим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвитокКоментар: Передбачена можливість оформлення приміського квитка для користування залізничним приміським транспортомПрофесійні компетенції (знання, навички):Профільна освіта (токар, верстатник), знання нормативних актів з охорони праці, пожежної безпекиОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, відсутність шкідливих звичок
Оператор інформаційно-комунікаційних мереж
МОРГУН-ДЖАНПОЛАТ КРІСТІНА ЮРІЇВНА, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:працювати оператором CAII-центра. консультування клієнтів про страхові послуги та умови різних видів страхування, матеріали та документи, що регламентують діяльність страхових органів;проводить аргументовані бесіди з клієнтами з метою зацікавити їх в підписанні або продовженні договорів страхування (життя і здоров’я); порядок укладання та оформлення договорів на страхові послуги. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):мати грамотне мовлення та чітку дикціюОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):пунктуальність
Складач поїздів
653, ЗВЯГЕЛЬСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 10681.73 грнУ тому числі основна: 7633.87 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Керує рухом маневрового локомотива через радіозв'язок, подає ручні та звукові сигнали. Забезпечує правильне розміщення і погодженість дій робітників, які беруть участь у виконанні маневрів. Розформовує й формує поїзди й групи вагонів. Відчіпляє і причіпляє вагони до поїздів, подає вагони на вантажно-розвантажувальні та інші спеціалізовані колії і прибирає їх із цих колій. Контактний телефон фахівця Звягельської філії ЖОЦЗ (067) 836-59-51 Аліна Андріївна. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиУмови праці:Коментар: 12% надбавкаСоціальні переваги:інше; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокКоментар: безкоштовний проїзд в електропоїздах, 2 безкоштовних квитки в рік, матеріальна допомога на лікування, допомога на оздоровлення в розмірі 6 прожиткових мінімумів, додаткові відпустки, санаторно-курортне лікування, оплачуване навчання на виробництві.Професійні компетенції (знання, навички):Правила перевезень вантажів; правила навантаження вантажів на відкритому рухомому складі та пломбування вагонів і контейнерів; порядок оформлення поїзних документів; правила маневрової роботи; правила й норми з охорони праці та безпеки руху поїздів; Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Дисциплінованість, стресостійкість, уважність, відповідальність
Вихователь
603, БЕРДИЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вести групу подовженого дня. Навчальна і виховна робота з дітьми у 2-й половині дня.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Вміння працювати на комп'ютері.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Вихованість, порядність, любов до дітей.
Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків
603, БЕРДИЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обслуговування та ремонт будівель та приміщень. Працювати на 0,5 ставки.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Неповний робочий часУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність
Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 8362 грнУ тому числі основна: 8362 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:виконання сантехнічних робіт, утримання в належному стані теплопостачання, водопостачання та каналізаційних стоків. Періодичне проведення техогляду водоканалізаційних мереж та ін. На співбесіду домовлятись за тел. 067 324 02 01 (Світлана Петрівна)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування