Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Торговый представитель в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Торговый представитель в Житомире"

18 700 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Торговый представитель" по диапазонам зарплаты в Житомире

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Торговый представитель в Житомире открыто 7 вакансий. Для 28.6% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 16.5+ грн. 14.3% объявлений с зарплатой 11.3+ грн, и 14.3% с зарплатой 13.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Торговый представитель в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Торговый представитель в Житомире.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Торговые представители пива. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21500 грн. На втором месте - Супервайзер с зарплатой 21500 грн, а на третьем - Оптовые продажи с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Торговый представитель (от 12 тыс грн.)
Глорис - ТОВ, Житомир, Житомирська область
Деятельность компании: реализация табачной продукции.Вакансия: торговый представитель с личным авто или без.Условия: ПН-Пт, 9:00 до 18:00, З/П от 12000 грн.+ бонусы, соц.пакет, система обучения и развития.По работе звоните по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Юлия Викторовна)
Кур'єр, торговий представник з авто (Житомир, Житомирський р-н.)
, Житомир, Житомирська область
Ми успішно представлені вже у 20-ти областях нашої Славної України, ще трішки…Запрошуємо кур'єра, торгового представника з авто:Ми пропонуємо:· Зручні умови праці, та гнучкий графік роботи;· Роботу, яка поєднує комфорт, цікавість та атмосферу;· Працювати будете в районі Вашого місця проживання.Умови праці:· Продукцію отримаєте напряму від Виробника;· Доставляєте її у визначені населені пункти та місця;· Компенсовуємо витрати за пальне та амортизацію автомобіля;· Заробіток отримуєте кожного тижня.Наявність автомобіля (можна і легковий) — обов’язково!Перегляньте будь ласка, можливо це буде для Вас цікаво:sweet-hut/featuredЗвертайтеся: (067) 472−11−60, (099) 472−11−60
Торговий представник- експедитор
, Житомир, Житомирська область
На постійну роботу в торгову компанію у звязку з расширенням потрібен торговий представник-експедитор.Венселінг - мобільна торгівля з автомобіля прямо на маршруті, безпосередньо в торговій точці.Обов"язки:-об"їзд торгових точок на маршруті- пошук нових клиентів;- заповнення документаціі;- погрузка- вигрузка товару.Вимоги:- наявність водійського посвідчення,- пунктуальність;- вміння працювати з людьми;- стресостійкість;- досвід роботи торговим агентом чи експедитором вітаеться.Графік роботи:пон.-пят: з 8.00 до 18.00Вихідний: субота, неділя.Досвід роботи бажано,але не головне. ГОЛОВНЕ,ЩОБ ЛЮДИНА БУЛА ПОРЯДНОЮ ХОТІЛА ПРАЦЮВАТИ,ВЧИТИСЬ ТА РОЗВИВАТИСЬ.Від себе як від роботодавця вчасну та достойну оплату праці ГАРАНТУЮ.Для отримання більш детальноЇ інформації та запису на співбесіду телефонуйте.
Торговий Представник Житомир
, Житомир, Житомирська область
Компанія І am beauty шукає торгового представника по роботі з салонами краси в команду в Білу Церкву , графік 5/2, зп ставка + відсоток від продажу, проводимо навчання готові розглядати працівників без досвіду в даній сфері.Побажання щодо рівня професійних та особистих якостей:Вища освіта бажано, але готові розглянути кандидата і без неї;Досвід роботи у сфері продажів;Гарні навички комунікації, навички роботи з запереченнями;Навички проведення презентацій;Орієнтація на результат, наполегливість;Відпрацьовані навички самоорганізації та дисципліни;Вміння працювати у команді та індивідуально;Емоційна стабільністьЯкщо ви енергійні, амбіційні та готові до нових викликів — приєднуйтеся до нашої команди! Телефонуйте Віктор 07*********7205*********72
Торговий представник, експедитор
, Житомир, Житомирська область
Вимоги: бажання працювати!!!Здатність навчатися та спілкуватися. Умови праці: 5 днів на тиждень, субота та неділя вихідні, з 7 ранку робочий день, є оформлення звітів. Обов’язки: продаж продуктів харчування, експедиція товару, пошук нових клієнтів, розширення асортименту в тт, контроль боргів.
Торговий представник на службове авто
, Житомир, Житомирська область
Потрібен торговий представник на службове авто і по бажанню можна на своєму авто .
Надається житло! Комплектувальник на склад продуктів харчування.
, Житомир, Житомирська область
Надаємо житло!!! Компанії "Snack production" на склад снекової продукції в м. Житомир потрібен вантажник-комплектувальник, без шкідливих звичок. Обовязки: відбір товару по накладним, вивантаження автомобилів. Графік роботи: пн.-пт., з 9-00 до 20.00. Зар. плата 18000-19000 грн.
Продавець торгового залу
ООО «Олди - Житомир», Житомир
Супермаркети «ОЛДІ», м. Житомир, вул. Вітрука, 9 та Грушевського, 5, які реалізують товари для будівництва і ремонту, створення комфорту і затишку в домі і на присадибній ділянці, запрошують до своєї команди ПРОДАВЦІВ - КОНСУЛЬТАНТІВ.У чому будуть полягати Ваші обов’язки?Надання Клієнтам інформації по товарам певного відділу, надання допомоги у виборі необхідного товару.Робота по торговельному залу ( викладка товарів, оформлення цінників, оформлення рекламних акцій). Яким буде ваш робочий графік?На Ваш вибір:5 робочих днів по 8 – мь годин * два вихідних дня за плаваючим графіком ;3 робочих дні по 12 годин *три вихідних дні;Ви можете розраховувати на:Надання необхідної для роботи інформації; Професійну підтримку та навчання з боку досвідченого наставника та керівника відділу;Участь у навчальних семінарах та тренінгах; Своєчасну виплату конкурентної заробітної плати;Можливість професійного росту та розвитку;Можливість користуватися пільгами для працівників компанії. Що необхідно з Вашого боку?Бажання працювати та бути самостійним /-ою;Бажання навчатися та бути корисним/-ою;Цікавість до сфери будівництва та активна життєва позиція У яких відділах є вакансії:"Інструменти""Господарчі товари""Покриття для підлоги"Садовий центрПлиткаЯкщо Вас зацікавила наша пропозиція, телефонуйте з понеділка по п’ятницю з 9.00 по 18.00 за номером ...4 або надсилайте власне резюме.Ваше резюме буде розглянуто протягом 5 робочих днів. Якщо протягом цього терміну з Вами не зв’язався представник компанії, то Ваше резюме було переміщено у резерв і буде розглянуто у разі необхідності.Відправка резюме за електронною адресою компанії «ОЛДІ» є підтвердженням згоди на обробку наданих персональних даних.