Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кальянщик в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кальянщик в Житомире"

13 074 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Кальянщик" по диапазонам зарплаты в Житомире

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.03.24, по профессии Кальянщик в Житомире открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.0+ грн. 20% объявлений с зарплатой 14.0+ грн, и 20% с зарплатой 17,0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кальянщик в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кальянщик в Житомире.

Сравнение средней зарплаты по запросу "Кальянщик" в Житомире с основными городами страны

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Кальянщик" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Уровень заработной платы "Кальянщик", в других городах

Профессия Кальянщик является наиболее высокооплачиваемой в Киеве. Уровень заработной платы составляет 15377 грн. На втором месте - Одесса.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Сушист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15500 грн. На втором месте - Администратор хостела с зарплатой 15000 грн, а на третьем - aвиакассир с зарплатой 13567 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота вдома без досвіду, на своєму ПК. З/плата щодня
SiaSky, Житомир
Безкоштовне навчання.Робота в будь-який зручний для Вас час.Написання невеликих листів.Наявність ноутбука або комп'ютераДівчина 18-45 роківЗа подробицями пишіть в telegram +38(068) 584 84 08@robotaUAdoma
Робота без досвіду. Вантажник, грузчик в мережу магазинів секонд хенд
, Житомир, Житомирська область
В мережу магазинів вживаного одягу потрібні вантажники. Фізично витривалий, без шкідливих звичок. Робочий день в середньому 6 годин, 6 робочих днів.
Робота Торгівельний представник Житомир без досвіду
, Житомир, Житомирська область
Компанія І am beauty шукає торгового представника по роботі з салонами краси в команду , графік 5/2, зп ставка + відсоток від продажу, проводимо навчання готові розглядати працівників без досвіду в даній сфері .
Вакансія бухгалтера без досвіду
, Житомир, Житомирська область
Робота бухгалтера в чудовому колективі. Освіта бухгалтерська обовʼязкова. Без досвіду роботи. Ведення бухобліку на всіх етапах
Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Робота без досвіду Касир Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один із найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує до команди КАСИРА (Ашан Житомир)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівДотримання касової дисциплініКонтроль правильності зважування, маркування товарівЗа деталями звертайтесь за телефоном або на пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир".
Робота кальянщиком
, Житомир, Житомирська область
Робота 18+ кальянщик Чекаємо саме тебе в нашу команду, телефонуйте за більш детальною інформацією
Потрібні баристи.Беремо без досвіду.
, Житомир, Житомирська область
Ваші задачі:Обслуговування клієнтів ;Приготування напоїв ,та допомога у виборі.Всього навчаємо ,беремо без досвіду у роботі .Графік роботи:Пн-Птн з 9:00 по 19:00 Заробітна плата:Ставка в день 900 гривень + 2% від касси;Чайові.Ми готові взяти без досвіду у роботі, всього навчаємо .