Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Частичная занятость в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Уборщица-санитарка ( неполный день)
ООО Ланмар, Житомир, Житомирська область
Неполная занятость (возможна как подработка) уборка занимает около трех часов.Оплата 9700 грн. (оговаривается лично)Детали по телефону. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Татьяна Евгеньевна)
Робота на власному авто Uber, Bolt, Uklon, Opti в Житомирі
, Житомир, Житомирська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Пропоную роботу разноробочого
, Житомир, Житомирська область
Ищу разноробочих на предприяте. График частичная занятость.
Работа сразу, на дому. Оплата ежедневно
, Житомир
Работа с любого уголка Украины на дому Без вложений, без продаж, не маркетинг.Требуются дeвушka женщина от 18-45 летНаписание писем, периодический выход онлайн (без раздевания), коммуникабельность, усидчивость.Компания работает на рынке Украины более 15 лет.Можно без опыта работы, обучение бесплатно Главное желание работать и ЗАРАБАТЫВАТЬ Никаких продаж Работа с ПК (не с телефона ).График свободный, нормативов и штрафов нет С удовольствием отвечу на все вопросы, пишите в telegram 38(068) 584-8408 robotaUAdoma Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Работа медсестра / ассистент стоматолога
, Житомир, Житомирська область
Робота медсестра/ ассистент- стоматолога. Повна /часткова зайнятість.Вимоги:середня спеціальна медосвіта;досвід роботи медичною сестрою-асистентом стоматолога є плюсом, але не основною вимогою.бажання працювати та підвищувати свій професійний рівень.
Викладач англійської мови
Flash, Житомир
Команда Школи англійської мови FLASH у пошуку амбітних та талановитих викладачів!Якщо ти викладач англійської мови, який вміє передавати знання студентам та легко знаходиш спільну мову з дітьми — тоді WELCOME ON BOARD!Ми дуже чекаємо на тебе якщо ти хочеш викладати англійську цікаво та професійно (методиці ми навчаємо, а ти маєш бути готовим пройти підготовчий курс), гарно володієш англійською мовою — мінімум А2, філолог, лінгвіст за дипломом або студент останніх курсів філологічного факультету, прагнеш кар'єрного зростання та розвитку.Ми гарантуємо:роботу у цікавому та дружньому колективі;викладання офлайн та онлайн, можлива повна та часткова зайнятість;зручний schedule;офіційне працевлаштування;ЗП 18 000 грн і більше (залежно від навантаження), можливість напряму впливати на рівень своєї ЗП;кар'єрне зростання.Надсилай резюме вже сьогодні!
Викладач англійської мови
«Актив-Бизнес» (ФЛП Духниченко Е.П.), Житомир
На роботу запрошується викладач англійської мови в приватну школу (курси).Вимоги: знання англійської на рівні С1, комунікабельність, відповідальність. Можна без досвіду роботи, студенти.Обов'язки: навчання дітей (від 6 років) та дорослих англійської мови.Повна або часткова зайнятість.Робота в центрі міста.
Требуются рабочие и разнорабочие
, Житомир, Житомирська область
Возможно устройство на полную занятость и частичную. Оплата своевременная и 100%. Есть возможность обучения и карьерного роста с высокой зарплатой. 05******10 Виталий