Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кассир в магазин в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кассир в магазин в Житомире"

11 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кассир в магазин в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кассир в магазин в Житомире.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Супервайзер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21500 грн. На втором месте - Оптовые продажи с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Торговый агент с зарплатой 19625 грн.

Рекомендуемые вакансии

Касир (Житомирська обл.,с.Глибочиця)
ТОВ «Сокар Петролеум», Житомир
Нафтова компанія SOCAR запрошує на постійну роботу на посадуКасир торговельного залу АЗК.Ми запрошуємо Вас стати частиною Команди, яка прагне до розвитку та інновацій.Якщо Ви поділяєте наші цінності і готові докладати зусиль — ми раді запросити Вас стати одним із нас!Вимоги до кандидатів:Освіта: середньо-спеціальна, повна та неповна вища.Бажання працювати у сфері обслуговування та забезпечувати високий рівень сервісу.Високі комунікативні здібності та клієнтоорієнтованість.Активність, відповідальність, уважність, порядність і здатність швидко навчатися новому.Основні обов’язки:Якісне обслуговування Гостей відповідно до корпоративних стандартів SOCAR: відпуск нафтопродуктів, швидкий і точний розрахунок Гостей, активні продажі (пальне, товари магазину та продукція зони кафе).Інформування Гостей Мережі АЗК про актуальні маркетингові акції, про переваги програми лояльності LEVEL (знання умов, обов’язкове інформування Гостей про можливості програми).Забезпечення чистоти та порядку в прикасовій зоні та торговому залі.Умови праці:Позмінний графік роботи з погодинною оплатою праці.Компанія пропонує:Офіційне працевлаштування в міжнародній компанії, ЗП та соціальні гарантії відповідно до законодавства України.Корпоративне навчання відповідно до стандартів Компанії.Знижки на товари магазину/кафе та пальне мережі АЗК SOCAR.Стабільну конкурентну заробітну плату та можливість впливати на розмір своєї щомісячної премії.Перспективу кар'єрного росту, можливість будувати свою кар'єру і розвиватися разом з нами.За детальною інформацією звертайтесь за номером:  ОксанаПересилаючи нам своє резюме (персональні дані), Ви висловлюєте свою згоду на їх обробку, згідно чинного законодавства України про персональні дані.
Касир торговельного залу
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:безпосередньо виконує касові операції та здійснює роботу по ефективному обслуговуванню покупців у сферах роздрібної та оптової торгівлі в неспіціалізованих та спеціалізованих магазинах. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток
Касир
ООО «Олди - Житомир», Житомир
Супермаркети «ОЛДІ», що спеціалізуються на продажах товарів для будівництва і ремонту, створення комфорту і затишку в домі і на присадибній ділянці, запрошують на постійну роботу ОХОРОННИКІВ (співробітників внутрішньої служби безпеки).Ваші майбутні професійні обов’язки:Контроль порядку та дисципліни в торговельному залі;Забезпечення збереження майна та товарно — матеріальних цінностей магазину.Графік роботи:Робота тільки в денний час, нічних і добових немаєЩо потрібно з Вашого боку:досвід роботи в аналогічній сфері (бажаний, але не обов’язковий);фізична підготовка то витривалість;гарні комунікативні навички;вміння контролювати власні емоції та стриманість; відповідальне ставлення до роботи, що виконується.В «ОЛДІ» Вас очікує:Стабільна та своєчасна заробітна плата 11000 грн, що виплачується двічі на місяць;24 дні оплачуваної щорічної відпустки;Пільги на придбання товарів для особистого користування;Нові знання та цікавий досвід;Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, телефонуйте з понеділка по п’ятницю з 9.00 по 18.00 за номером....4 або надсилайте власне резюме з побажаннями відносно заробітної платні.Ваше резюме буде розглянуто протягом 5 робочих днів. Якщо протягом цього терміну з Вами не зв’язався представник компанії, то Ваше резюме було переміщено у резерв і буде розглянуто у разі необхідності.Відправка резюме за електронною адресою компанії «ОЛДІ» є підтвердженням згоди на обробку наданих персональних даних.
Шукаємо продавця-касира
, Житомир, Житомирська область
Ми шукаємо касира-продавця для нашого магазину "Вільський", розташованого за адресою Вільський шлях 14. Якщо ви цілеспрямовані, ввічливі та готові навчатися, то це може бути саме та робота, яку ви шукали! Обов'язки: Обслуговування покупців з посмішкою та ввічливістю. Робота з касовим обладнанням та проведення грошових операцій. Надання консультацій покупцям щодо товарів та послуг. Підтримання чистоти та порядку на робочому місці. Вимоги: Бажання працювати в команді та навчатися новому. Відповідальність та пунктуальність. Бажання створювати позитивне враження від відвідування магазину. Досвід роботи касиром вітається, але не обов'язковий. Умови: Заробітна плата залежить від досвіду та кількості робочих днів (12750-15000) Графік роботи можна домовитися, але за замовчуванням 3 дні через 3 Робочий час: магазин працює з 8:00 до 22:00 Дружній колектив та можливість спільного розвитку Якщо вас зацікавила ця вакансія, будь ласка, зв'яжіться з Олегом за номером 06******97, щоб дізнатися більше та надіслати своє резюме. Ми раді вітати нових колег у нашій команді "Вільський" та разом робити магазин щасливішим місцем для наших покупців!