Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сотрудник склада в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Ізраїль. Співробітник на Фабрику з виробництва дитячого харчування.
, Житомир, Житомирська область
На Фабрику з виробництва дитячого харчування потрібен : співробітникВсебічна допомога перетину Ізраїльської Митниці.Забезпечим приватним запрошенням.Знання мови не потрібне.Житло працівникам надає роботодавець.Досвід не потрібний, навчання відбувається швидко та в процесі роботи.Функціональні обов'язки – контроль виробничого процесу, сортування, стікерування, фасування, упаковка та складування готової продукції.Робочий графік – з неділі до п'ятниці (включно). П'ятниця короткий робочий день, субота вихідний (Шабат).Заробітна плата - від 11 до 13 $ на годину. (Від 2500 до 3700 $ на місяць).Вимоги до працівника – відповідальність, працьовитість, пунктуальність.Передоплати немає, обов'язкова вимога – наявність закордонного паспорта та необхідна сума на придбання авіаквитків.Більш детальна інформація за телефонами:09*********85 МихайлоОфіс в Ізраїлі:Ізраїль, Холон, АОргим, 12+38***********60 Дмитро (Viber, What'sApp, Telegram)+97******** 41 98 Владислав (Ізраїль, Холон, АОргим, 12)
Прибиральниця на АЗС (с. Василівка, 162 км а/ш Київ-Чоп)
, Житомир, Житомирська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Прибиральника або Прибиральницю службових приміщень на АЗС».З нами ви отримаєте:офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;оплачувану відпустку та лікарняний;відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;професійний та кар'єрний ріст.В ашими основними завданнями будуть:здійснювати якісне прибирання приміщень на АЗС;Ми очікуємо від вас:повна загальна середня освіта;увага до деталей, активність та ініціативність;впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локації:Житомирська обл., Житомирський р-н., с. Василівка, 162 км а/ш Київ-ЧопНаправляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги! Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Продавець продовольчих товарів (Ашан Київська)
Ашан Рітейл Україна, Житомир
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном +380679083277 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Продавець продовольчих товарів (Ашан Київська)
Ашан Рітейл Україна, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном +0380679083277 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Логіст в компанію.
, Житомир, Житомирська область
В зв'язку з розширенням запрошуємо логістві в компанію . Досвід роботи на аналогічній посаді або з досвідом колцентра від 1 місяця. Бажано базові знання принципів логістики та поставок. Висока відповідальність та організованість.. Вміння ефективно взаємодіяти зі співробітниками та партнерами. Навички аналізу та прийняття рішень. Бажання розвиватися та вдосконалювати свої навички в області логістики.
Приймальник/-ця товарів
, Житомир, Житомирська область
Ми запрошуємо тих, хто:· уважно та відповідально прийматиме та розподілятиме товар у торговельному центрі,· дбатиме про якість товару, що приймається, його упаковку та відповідність документації,· вправно керуватиме електроштабелером, механічною роклою та електронавантажувачем.Наші співробітники/-ці приймають виклики, які викликають ВПЕВНЕНІСТЬ:їхня робота допомагає професійним клієнтам - підприємцям, шеф-кухарям, рестораторам – вчасно отримувати якісні продукти для розвитку їхніх бізнесів,командна робота і навчання в METRO побудовані так, що всі охочі мають можливості розвивати навички, дохід чи кар’єру,майже 2000 охочих, незалежно від посад та географії, активно розвивають корпоративні спільноти турботи про добробут, пізнання ХоРеКа-бізнесу та розбудови безбар’єрного середовища в METRO Україна.Звісно, в METRO Україна:офіційне працевлаштування з першого робочого дня,оплачувані лікарняні та відпустки,завжди вчасна і прозора винагорода, (за бажанням вкажіть оклад, до вирахування податків),доплата за результатами атестації,змінний графік роботи,медичне страхування і страхування життя,лінія психологічної підтримки,якісний спец. одяг з індивідуальним пошиттям та обслуговуванням,знижки для співробітників та їхніх сімей в ТЦ METRO Україна,програми підтримки в кризових ситуаціях,найвищі стандарти безпеки робочого місця: навчання, сертифікації, система Near Miss,програма вдячності один одному «Дай п’ять!» з обміном на подарунки,платформа безбар’єрності та спільнота підтримки добробуту «МЕТRОдумці».Ми в METRO Україна діємо згідно з принципами неупередженості та рівних можливостей.Ми не допускаємо дискримінації щодо будь-якого кандидата або працівника на підставі віку, раси, кольору шкіри, етнічної приналежності, національного походження, військового або ветеранського статусу тощо.В процесі розгляду кандидатів нас цікавитимуть виключно та інформація про вас, а також, ті ваші навички, знання та мотивація, що стосуються обраної ролі. Про них ви можете розповісти нам, відправивши резюме або заповнивши анкету.Вся інформація, яку ми запитуємо, або ж можемо запитати додатково, спрямована на забезпечення об’єктивного процесу відбору та/або забезпечення неухильного дотримання вимог чинного законодавства в процесі найму персоналу.
Комірник
ЗАО Житомирские ласощи, Житомир
Компанія АТ «Житомирські ласощі» шукає відповідального та організованого співробітника на посаду «Комірник».Досвід роботи:На аналогічній посаді принаймні 1 рік;Знання організації обліку складських операцій;Уважність до деталей і вміння працювати з документацією;Відповідальність і дисциплінованість.Обов’язки:прийом продукції та інших матеріальних цінностей в цех;видача продукції, сировини, матеріальних цінностей;контроль за зберіганням готової продукції, матеріальних цінностей та сировини;формування та перевірка товарно-супровідних документів;облік та ведення складської документації;участь у проведенні інвентаризації.Компанія пропонує:офіційне працевлаштування згідно КзпП;зп (ставка) + премія;графік роботи: 1, 2-х змінний;соціальні гарантії (оплачувана основна та додаткова відпустки, лікарняні листи);харчування у їдальні підприємства за доступними цінами з частковою компенсацією;іногороднім часткова компенсація вартості проїзду та проживання;безкоштовний робочий одяг;можливість купляти нашу продукцію зі знижками.Ми з нетерпінням чекаємо на вашу кандидатуру.