Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по транспорту в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Менеджер (управитель) з постачання
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обов'язкове знання англійської мови. Моніторинг ринку матеріалів і витратних засобів виробництва, ведення супровідної документації на поставки, замовлення відповідного транспорту на доставки та відслідковування вантажів.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Володіння англійською мовою.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Бажання працювати, навчатися, розвиватися.
Водій на авто компанії Болт (Bolt)
, Житомир, Житомирська область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Hyundai Accent 2021, Škoda Scala 2021, Peugeot 301 2021)до 70% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Робота без досвіду. Вантажник, грузчик в мережу магазинів секонд хенд
, Житомир, Житомирська область
В мережу магазинів вживаного одягу потрібні вантажники. Фізично витривалий, без шкідливих звичок. Робочий день в середньому 6 годин, 6 робочих днів.