Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "HR менеджер в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "HR менеджер в Житомире"

3 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "HR менеджер" по диапазонам зарплаты в Житомире

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии HR менеджер в Житомире открыто 6 вакансий. Для 16.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.0+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 15.6+ грн, и 16.7% с зарплатой 18.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "HR менеджер в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии HR менеджер в Житомире.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Руководитель группы. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21500 грн. На втором месте - Отдел кадров с зарплатой 16758 грн, а на третьем - Делопроизводитель с зарплатой 16000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Менеджер по продажам
ПП Якимчук Н.В., Житомир, Житомирская область
Шукаю дівчину в компанію "ОкВорк" на посаду Дірект-Менеджера сторінки в Інстаграм.Вимоги:-від 18 років-вміння користуватись Інстаграм та Телеграм-бажання працювати та розвиватисьПереваги:-вільний графік роботи-місце проживання не має значення-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:-по готовим матеріалам вести акаунт в Інстаграм-відповідати на повідомлення по шаблону-допомога 24/7-робота віддаленоПишіть в Телеграм vladimirovna3018У повідомленні пишемо "Менеджер Трудком"
Інспектор з кадрів
603, БЕРДИЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 7223 грнУ тому числі основна: 7223 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Працювати на посаді старшого інспектора з кадрів. Вирішує питання найму, звільнення, переведення працівників, контролює їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: Графік роботи: з 8.30 до 17.00 год., вихідні - субота, неділя.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Відповідно до посадової інструкції.
Помічник флориста, менеджер по продажам, продавець
Flora vip Lux, Житомир
У зв’язку з розширенням штату студії квітів «Flora VIP Luxe» у шукаємо до нашої команди творчого, креативного та націленого на результат помічника флориста, котрий мріє стати флористом.Обов’язки:Вибір та підготовка квітів для створення композицій;Створення гарних композиційЗбереження якості та свіжості квітів;Виконання інших пов’язаних завдань по студіїВимоги:Перевагою буде наявність досвіду роботи у флористиці, якщо ж не маєте досвіду, але бажаєте навчитися, тоді ми чекаємо на вас.Шукаємо людину з можливістю працевлаштування на постійній основі.Креативність та здатність до самовираження через квіткові композиції.Знання різних видів квітів та їх характеристик буде перевагою.Вміння працювати в команді та виконувати завдання відповідно до вимог клієнта.Відповідальність та орієнтованість на якість роботи.Висока уважність до деталей та здатність до швидкого прийняття рішень.Ми пропонуємо:Оплата праці відповідно до кваліфікації та досвіду.Можливість «вирости» з помічника флориста до флориста.Повний робочий день з можливістю гнучкого графіку.Цікаві та творчі завдання, які допоможуть вам розвиватися як флористу.Приємна атмосфера та дружній колектив.Можливість виявити свій творчий потенціал та надати унікальні квіткові композиції нашим клієнтам.Графік з 8:00—21:00 2/2 або 3/3Якщо ви мрієте про креативну роботу у сфері флористики та готові долучитися до нашої команди, будь ласка, надішліть своє резюме та прикріпіть приклади своїх робіт або запишіться на співбесіду 
Комірник (Житомир)
, Житомир, Житомирська область
BERTA group — одна з найбільших дистрибуційних компаній повного циклу на ринку FMCG України, яка має власну логістику, рітейл та імпорт. Більше 30 років ми постачаємо на території 10 областей Західної та Центральної України близько 300 брендів міжнародних та національних виробників. Ми продовжуємо підтримувати економіку України та запрошуємо в свою команду Комірника.Що робити:Підбір та комплектація продукції по накладних;Приймати участь в інвентаризації складу;Приймати товари від постачальників;Сортувати і розміщувати продукцію на стелажах;Здійснювати завантажувальні/розвантажувальні роботи; Підтримувати порядок на складі.Що для цього потрібно:Бажано мати досвід роботи на посаді комплектувальника або комірника;Бути дисциплінованим, уважним, відповідальним;Швидко навчатись;Мати хороший зір та відмінне фізичне здоров’я.З нашої сторони:Стабільна та своєчасна заробітна плата двічі в місяць;Графік роботи: 2 зміна / Пн Пт + 1 Сб / 12:00 - 21:00 год.Наша адреса: вул. Кооперативна, 6АДеталі за тел.: 09*********49— менеджер з персоналу, Ірина.
Заступник керівника відділу (Ашан Київська)
Ашан Рітейл Україна, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Заступника керівника відділу (Ашан Житомир).Чим потрібно займатись?Організація та контроль роботи відділуУправління персоналом відділуКонтроль дотримання санітарно-гігієнічних нормВедення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризаційВиконання планових показниківПідготовка та здача звітностіАналіз асортименту та продажівЦе про Вас?Маю лідерські якості та вмію приймати рішенняМаю досвід управління командоюМають досвід роботи в рітейліЗ нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток. які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиЗа деталями звертайтеся за телефоном +38067 908 3277 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир", вул. Київська, 77, ТРЦ "Глобал.
Работа на переписках ,требуются сотрудники
, Житомир, Житомирська область
Компанія ТОВ "ITKIIL GROUP" запрошує кандидата з високим рівнем енергії та відповідальності приєднатися до нашої злагодженої команди в якості Помічника HR.НЕ ВІДДАЛЕНА РОБОТА!Обов'язки:- Здійснення процесу рекрутингу та відбору персоналу для різних відділів компанії.- Забезпечення відповідності процесу підбору встановленим стандартам та процедурам.- Ведення документації та звітності.- Розв'язання конфліктних ситуацій та надання консультацій щодо кадрових питань.Вимоги:- Високий рівень комунікативних та організаційних навичок.- Вміння працювати з великим обсягом інформації та уважність до деталей.- Відповідальність та здатність працювати в команді.Переваги:- Конкурентоспроможна заробітна плата.- Можливості професійного росту та розвитку кар'єри.- Дружній та сприятливий колектив.- Зручний графік з 10.00-18.00 пн-пт.
Робота без досвіду. Вантажник, грузчик в мережу магазинів секонд хенд
, Житомир, Житомирська область
В мережу магазинів вживаного одягу потрібні вантажники. Фізично витривалий, без шкідливих звичок. Робочий день в середньому 6 годин, 6 робочих днів.
Житомир. Заступник адміністратора в магазин "Аврора"
, Житомир, Житомирська область
Запрошуємо в команду Заступник Адміністратора«Аврора мультимаркет» — всеукраїнська мережа магазинів формату One dollar store, яка представлена на ринку понад 12 років та налічуєбільше 1000 магазинів. Запрошуємо до команди заступник адміністратора щоб разом покращувати повсякденне життя людей, роблячи товари для дому та душі доступнішими.Попередній досвід та місце роботи не мають значення, бо головне — бажання розвитку і готовність до навчання. Ми готові допомагати та підтримувати!Довіряємо:Приймання товару та підтвердження накладних;Ведення фінансової звітності;Забезпечення виконання планів продажу;Організацію та контроль роботи працівників;Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами;Контроль дотримання та виконання стандартів компанії;Підготовку магазину до нічного/денного переобліку.Цінуємо:Наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків);Вміння комунікувати з колегами та клієнтами державною мовою;Впевнене користування ПК;Лідерські здібності та аналітичне мислення;Бажання працювати на результат у великій команді.Пропонуємо:#візьмвідповідальністьотримай_можливістьофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка і лікарняні;зручний графік роботи 3/2;конкурентна заробітна плата від 14000 грн без штрафів і відрахувань;#взаємодізарадимріймега швидкий кар'єрний старт;щотижневі онлайн збори компанії із можливістю поставити запитання генеральному директору;щомісячні бонуси на покупки товарів в нашій мережі;#будвідкритимдо_новогокорпоративна форма;розтермінування на покупку велосипедів та генераторів;курси та тренінги від корпоративного навчального центру;#створюсвійсвітможливість — першим бачити всі товарні новинки;подарунки за участь у різних подіях компанії;цікаве корпоративне (заходи, квести) і спортивне (марафони, челенджі) життя;#дарудобровільноBaby-Box для новонароджених аврорчиків;підтримка і турбота у складних обставинах;участь у благодійних проєктах (аукціони, збори, донорство);#лідирувефективностіприємні бонуси за втілення ідей;навчання і використання LEAN — методології (ощадливе виробництво);постійний супровід і підтримка: ліній: гаряча, довіри, юридична, психологічна, IT;Аврора Мультимаркет — це українська мережа магазинів, яка забезпечує товарами першої необхідності покупців з усієї країни, крім окупованих територій, і визнана критично важливою для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Наші військовозобов? язані працівники мають можливість пройти процедуру бронювання за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Не зволікай — телефонуй!093−170−75−58066−170−94−58067−617−07−58