Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник повара в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник повара в Житомире"

11 650 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Помощник повара" по диапазонам зарплаты в Житомире

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Помощник повара в Житомире открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.2+ грн. 50% объявлений с зарплатой 15,6+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Помощник повара в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Помощник повара в Житомире.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Повар горячего цеха. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Повар универсал с зарплатой 13880 грн, а на третьем - Повар сушист с зарплатой 9000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Працівник фас-тфуд , баріста . Помічник баристи,кухар .
, Житомир, Житомирська область
В зв’язку з розширенням шукаємо в нашу команду кандидата на посаду кухаря шаурми, у наш заклад .Нам не потрібен досвід, але якщо він є то це звісно великий плюс, тому якщо ви новачок у галузі громадського харчування, то це не проблема — ми навчимо вас всьому необхідному .Основні обов’язки:* Приготування страв фаст фуду згідно з рецептами компанії;* приготування кави* Забезпечення якості та контролю продуктів;* Зберігання чистоти та порядку на кухні Вимоги:* Вміння працювати в команді;* Бажання навчатися та розвиватися у галузі громадського харчування.Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, можливість кар'єрного росту, а також теплу та дружню атмосферу в колективі.Якщо ви відповідаєте нашим вимогам, то надсилайте своє резюме або телефонуйте
Посудомийниця, помічник кухаря
, Житомир, Житомирська область
В кафе потрібна посудомийниця) Обов'язки: миття посуду, чистка овочів, підтримка в чистоті виробничих приміщень. Графік роботи: пн-пт, 7-18. Оплата: Від 600грн/зміна. Стажування оплачується.
Потрібна помічник кухара
, Житомир, Житомирська область
Кафе "Шафран"запрошує до своєї команди кухаря універсала, майстра своєї справи і просто доброї людини.Пропонуємо дуже гарні умови роботиГрафік обговорюється індивідуальноГідна та своєчасна виплата зарплатиБезкоштовне харчуванняБонуси та преміїВимоги:знання технологічних процесів приготування страв;дотримання санітарних норм;охайність;відповідальність;бажання працювати;досвід роботи від 1 рокуОбов'язки:приготування та віддача страв;контроль якості;зберігання продуктів.Будемо раді бачити вас у нашій команді!
Кухар в Дім Трибеля
, Житомир, Житомирська область
Дім Трибеля шукає талановитих кухарів в професійну та дружню команду. Потребуємо кондитерів, кухарів на хоспер та помічників кухаря.Готові навчати, якщо ви готові вчитися.З нас - харчування, розвіз після зміни, навчання та розвиток ваших професійних якостейЗ вас- сумлінне виконання обов'язків та бажання вчитися.Робота на комфортній технологічній кухні в чудовому молодому колективі.
Помічники кухаря
, Житомир, Житомирська обл.
ПОМІЧНИКИ КУХАРЯТерміново потрібні в ресторацію на постійну роботу.З досвідом роботи.Гр/роботи: 3/3.З/пл: 500 грн/зміна.Надаємо харчування та підвезення по місту.