Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Робота Пекар/кондитер Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПЕКАРЯ/КОНДИТЕРА (Ашан Житомир)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Виконання основних технологічних процесів у відділіКонтроль процесу випічки хлібобулочних виробівВикладка продукції на вітрину відділуДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗнання процесу випічки хлібобулочних виробів (буде перевагою)За деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан" м. Житомир, вул. Київська, 77, трц "Глобал".
продавець в дружній колектив
, Житомир, Житомирська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговуванняКонтроль відповідності зважування, маркування товарівКонтроль строків придатностівикладка товару на вітрину Приєднуйтесь до команди «та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Зберігайте баланс. Графік роботи 3/3.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: (050) 434−27−70 Анастасія (пл.Житній Ринок, 1)
Оператор поштового відділення, робота без досвіду
, Житомир, Житомирська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «оператора поштового відділення».Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;медичне страхування;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти;молодий дружній колектив;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:оформлювати товарно-транспортні накладні;вносити дані в базу 1С;здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами;сканувати, палетувати вантаж у відділенні.Ми очікуємо від тебе:впевнене володіння ПК;швидкий набір тексту (від 100 символів на хвилину);середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту;бажаний досвід роботи з клієнтами.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — надсилай резюме на електронну адресу телефонуй за номером: +38********65 Віталіна.
Рихтувальник кузовів (вахта)
, Житомир, Житомирська область
Запрошуємо на роботу рихтувальника кузовів вантажного транспорту.Вашими основними обов’язками буде:Виконання рихтувальних робіт на автомобілях різних марок та моделейПідготовка поверхні автомобіля для фарбування, включаючи шліфування та шпаклюванняВиявлення пошкоджень кузова та їх виправлення з використанням необхідних інструментів та матеріалівКонтроль за якістю виконаних робіт та відповідність їх стандартамДля роботи Вам знадобляться:Досвід роботи від 1- го рокуЗнання технології роботи з рихтування кузовівВміння користуватись інструментами та обладнаннямВідповідальність та уважність до деталейМи пропонуємо:· Стабільну оплату праці та офіційне працевлаштування· Графік роботи 15/15· Безкоштовний гуртожитокОбіди за рахунок компаніїСтрахування життяСучасний корпоративний спортзалДопомогу колег та керівників в адаптаціїВідкриту лінію для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівниківЧекаємо на Ваше резюме або телефонуйте за номером: 05*********02, Яна
Приймальник/-ця товарів
, Житомир, Житомирська область
Ми запрошуємо тих, хто:· уважно та відповідально прийматиме та розподілятиме товар у торговельному центрі,· дбатиме про якість товару, що приймається, його упаковку та відповідність документації,· вправно керуватиме електроштабелером, механічною роклою та електронавантажувачем.Наші співробітники/-ці приймають виклики, які викликають ВПЕВНЕНІСТЬ:їхня робота допомагає професійним клієнтам - підприємцям, шеф-кухарям, рестораторам – вчасно отримувати якісні продукти для розвитку їхніх бізнесів,командна робота і навчання в METRO побудовані так, що всі охочі мають можливості розвивати навички, дохід чи кар’єру,майже 2000 охочих, незалежно від посад та географії, активно розвивають корпоративні спільноти турботи про добробут, пізнання ХоРеКа-бізнесу та розбудови безбар’єрного середовища в METRO Україна.Звісно, в METRO Україна:офіційне працевлаштування з першого робочого дня,оплачувані лікарняні та відпустки,завжди вчасна і прозора винагорода, (за бажанням вкажіть оклад, до вирахування податків),доплата за результатами атестації,змінний графік роботи,медичне страхування і страхування життя,лінія психологічної підтримки,якісний спец. одяг з індивідуальним пошиттям та обслуговуванням,знижки для співробітників та їхніх сімей в ТЦ METRO Україна,програми підтримки в кризових ситуаціях,найвищі стандарти безпеки робочого місця: навчання, сертифікації, система Near Miss,програма вдячності один одному «Дай п’ять!» з обміном на подарунки,платформа безбар’єрності та спільнота підтримки добробуту «МЕТRОдумці».Ми в METRO Україна діємо згідно з принципами неупередженості та рівних можливостей.Ми не допускаємо дискримінації щодо будь-якого кандидата або працівника на підставі віку, раси, кольору шкіри, етнічної приналежності, національного походження, військового або ветеранського статусу тощо.В процесі розгляду кандидатів нас цікавитимуть виключно та інформація про вас, а також, ті ваші навички, знання та мотивація, що стосуються обраної ролі. Про них ви можете розповісти нам, відправивши резюме або заповнивши анкету.Вся інформація, яку ми запитуємо, або ж можемо запитати додатково, спрямована на забезпечення об’єктивного процесу відбору та/або забезпечення неухильного дотримання вимог чинного законодавства в процесі найму персоналу.
Оператор інформаційно-комунікаційних мереж
МОРГУН-ДЖАНПОЛАТ КРІСТІНА ЮРІЇВНА, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:працювати оператором CAII-центра. консультування клієнтів про страхові послуги та умови різних видів страхування, матеріали та документи, що регламентують діяльність страхових органів;проводить аргументовані бесіди з клієнтами з метою зацікавити їх в підписанні або продовженні договорів страхування (життя і здоров’я); порядок укладання та оформлення договорів на страхові послуги. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):мати грамотне мовлення та чітку дикціюОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):пунктуальність
Електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередачі
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 9462.07 грнУ тому числі основна: 5825.8 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує допоміжні роботи під час ремонту і технічного обслуговування повітряних та тунельних ліній зв'язку і пристроїв сигналізації, централізації та блокування. Виконує роботи з установлення, заміни і закріплення опор. Оснащує опори арматурою, траверсами, штирями. Перекладає проводи під час заміни опор. Підвішує і зварює проводи. Підготовляє траси для прокладання кабелю, виконує допоміжні роботи з його монтажу й ремонту. Кадри вул. Небесної Сотні 13 тел. 22249, 22748 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:інше; медичне страхуванняКоментар: інше (вказати) безкоштовний проїзд в електропоїздах, 2 безкоштовних квитки в рік, матеріальна допомога на лікування, допомога на оздоровлення в розмірі 6 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, додаткові відпустки, санаторно-курортне лікуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Правила виконання робіт з технічного утримання і ремонту повітряних ліній зв'язку і пристроїв сигналізації, централізації та блокування; будову й правила поводження з паяльною лампою і пристроями для термічного зварювання; правила користування контроОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Дисциплінованість , стресостійкість , уважність
Дорожній робітник.
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6785.15 грнУ тому числі основна: 6785.15 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:поточний ремонт зливових мереж штучних споруд( ремонт колодязів,решіток, монтаж, демонтаж конструкцій та іх ремонт, прибирання від сміття та підмітання мостів, фарбування перил мостів).Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; медичне страхування
Службовець на складі (комірник)
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Приймання продукції на склад та її відпуск (можливе фізичне навантаження при пересуванні габаритних товарів, піднімання будівельних вантажів). Завантаження та розташування на складі. Перевіряти маркування та відповідність згідно супровідним документам, ведення складської та касової документаціїВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: 5/2 (плаваючі) , зміни по 8 годинУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):вміння працювати з ПК
Машиніст (кочегар) котельної
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписОсновні функціональні обов'язки:опалення приміщення хлібозаводу твердим паливом, рубання дров м.Овруч Вид трудового договору:строковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):наявність посвідчення кочегару
Слюсар-ремонтник
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 8216.93 грнУ тому числі основна: 7145.2 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує ремонт, монтаж, демонтаж, випробування, регулювання і налагодження особливо складного устаткування, агрегатів і машин і здає їх після ремонту. Виконує слюсарну обробку деталей і складових одиниць по 6-7 квалитетах. Розбирає, ремонтує і складає вузли і устаткування в умовах напруженої і щільної посадок. Кадри Небесної Сотні 13 (22249.22748) Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокКоментар: безкоштовний проїзд в електропоїздах, 2 безкоштовних квитки в рік, матеріальна допомога на лікування, допомога на оздоровлення в розмірі 6 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, додаткові відпустки, санаторно-курортне лікування, забезпечення
Водій автотранспортних засобів
603, БЕРДИЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Перевіряти технічний стан автотранспорту, здійснювати вантажні перевезення по Україні. Авто з причіпом (22 тони) Рено преміум, Рено магнум, Камаз Режим роботи з 9-00 до 17-00, вихідні - субота, неділя. Контактний телефон консультанта роботодавця: (044)244-94-80. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: Режим роботи з 9-00 до 17-00, вихідні - субота, неділя. Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; надання житла; оплата харчуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички роботи на вантажних автомобілях.
Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 8974.13 грнУ тому числі основна: 6119 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:"Ремонтує, регулює, випробовує автоматичну локомотивну сигналізацію (блоки контролю пильності машиніста УКБМ, Л116, блоки контролю самовільного руху поїзда Л168, блоки світлової сигналізації Л 77, клапана електропневматичного типу ЕПК-150), привод швидкостеміра (кутовий редуктор, осьовий редуктор, кронштейн привода швидкостеміра, технічний огляд швидкостеміра), автоматику охолодження та інші прилади середньої складності, засоби ваговимірювальної техніки.ВП ТЧ-7 Кадри Небесної Сотні 13 (22249.22748)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокКоментар: безкоштовний проїзд в електропоїздах, 2 безкоштовних квитки в рік, матеріальна допомога на лікування, допомога на оздоровлення в розмірі 6 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, додаткові відпустки, санаторно-курортне лікування, забезпечення Професійні компетенції (знання, навички):"Будову, призначення та принцип роботи приладів і апаратів, засобів ваговимірювальної техніки, які ремонтує та юстирує; технічні умови й інструкцію Комітету стандартів мір і вагів на випробування і здавання окремих приладів, механізмів та апаратів;
Монтер колії
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 14147.38 грнУ тому числі основна: 6096.7 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує роботи середньої складності з монтажу, демонтажу та ремонту конструкцій верхньої будови колії, контактної рейки, стрілочних переводів та їх поточне утримання. станція Коростень.Виробничий підрозділ Коростенська дистанція колії (ПЧ-13) кадри вул.Г.Небесної Сотні 13 тел. 22249Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Водій автотранспортних засобів
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Водій маніпулятора : монтажно-демонтажні роботи, навантажувально-розвантажувальні роботиконтроль технічного , стану авто, усунення дрібних неполадокВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Лікар
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Застосовує сучасні методи профілактики, діагностики, диференційної діагностики, лікування, реабілітації та диспенсеризації хворих в межах своєї спеціальності, надає їм швидку та невідкладну медичну допомогу. Здійснює нагляд за побічними реакціями/діями лікарських засобів. вирішує питання тимчасової або постійної непрацездатності пацієнтів. Обов'язково наявність сертифіката лікаря-спеціаліста.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання основ чинного занонодавства про охорону здоров’я та нормативно-правові акти, що регламентують діяльність органів управління та закладів охорони здоров’я, основи права в медицині, права обов’язки та відповідальність лікаря, основи медико-біолог
Експедитор
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 14000 грнУ тому числі основна: 14000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:робота з документами (видаткові накладні) контроль завантаження - розвантаження бутильованої водиВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Робітник зеленого будівництва
652, КОРОСТЕНСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:викошування трави, кронування дерев,працювати на кладовищіВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:слюсар-електрик (діагност)Обслуговує електроустаткування, електропроводку, виявляє та усуває несправності та пошкодження в легкових автомобілях. Проводить роботи спрямовані на заміну електроламп, підведення електропроводів до комп'ютерного та іншого навчального обладнанняВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):знання ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність