Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Эксперт в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Эксперт в Житомире"

13 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Эксперт" по диапазонам зарплаты в Житомире

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Эксперт в Житомире открыто 9 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.5+ грн. 22.2% объявлений с зарплатой 20.7+ грн, и 11.1% с зарплатой 12.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Эксперт в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Эксперт в Житомире.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Ночью. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 22000 грн. На втором месте - Специалист по социальной работе с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Без опыта с зарплатой 13567 грн.

Рекомендуемые вакансии

Монтажник деревянных домов, саун, беседок
, Житомир, Житомирська область
Требуются специалисты только с опытом работы!!! по качественному монтажу!!! деревянных бань бочек из бруса, каркасно-щитовых домов, бань, беседок в цеху в Житомире и на объектах по Украине и Германии. Просьба не звонить без опыта работ в этой сфере!!! Учеников берём только на минималку!Дома и бани небольшие, проекты доступные, одновременно можно вести монтаж нескольких домов. Изготовление каркасов, покрытия крыши, обустройства пола, установки окон и дверей. Ищем специалистов по правильному монтажу бань и саун с хорошим опытом работы и знанием специфики строительства стационарных и мобильных саун.Сейчас есть следующая работа:для опытных монтажников по строительству бань бочек в Житомире с опытом и знанием строительства бань и саун;по строительству домов из профилированного бруса и беседок;монтаж каркасно-щитовых домов и бань в цеху.Монтаж, покраска, установка на объекте у заказчика.Требуется адекватные, непьющие и мастера обязательно с опытом работы по изготовлению и сборке каркасно-щитовых домов и бань и из профилированного бруса, киосков, деревянных беседок из профилированного бруса.Обязанности: предварительная сборка домов из бруса в цеху и на объекте под ключ.Приветствуются бригады со своим электроинструментом.Ищем специалистов со знанием монтажа современных деревянных домов с фальц-кровлей, саун со знанием специфики монтажа парилок.Есть командировки в Европу для тех, кому можно выезжать заграницу.Мы строим:Каркасно-щитовые дома и бани бочки;Дома и бани из профилированного мини бруса профилем 135×45 (65) мм;Беседки из профилированного и строганого бруса.Наши условия:заработная плата — от объема выполненных работ;работа в цеху в Житомире и командировки по Украине и Германии с проживанием на объектах.Иногородним помогаем с проживанием.
Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Маркетолог постійна
, Житомир, Житомирська область
На роботу потрібен маркетолог з досвідом роботи. В обов’язки буде входити ведення трьох обʼєктів. Всі деталі обговорюються на співбесіді.
Для приватних підприємців! Додатковий заробіток
, Житомир, Житомирська область
Лотерейний оператор «М.С.Л.» за власний рахунок забезпечить Вас всім необхідним обладнанням, витратними та рекламними матеріалами, які необхідні для успішного продажу лотерей.На Вас буде працювати бездоганна репутація найбільшого лотерейного оператора Східної Європи. Компанія існує на ринку понад 45 років, її історія розпочалась з радянського «Спортлото». Зараз компанія має представництва в усіх великих містах по всій Україні, понад 5 000 точок продажів, портфель найпопулярніших лотерейних продуктів в Україні та велику кількість прихильників лотерей «М.С.Л.». Тільки з 2002 року гравці лотерей «М.С.Л.» виграли майже 8,7 мільярда гривень.На всіх етапах співпраці Вас будуть супроводжувати висококваліфіковані співробітники лотерейного оператора «М.С.Л.».Для того, щоб з перших днів роботи Вашої точки продажів, вона була ефективною і приносила Вам прибуток, для Вас і Ваших продавців будуть проведені високоефективні навчальні тренінги з продажу лотерей, які також застосовуються для ефективного продажу будь-якої іншої групи товарів.До Вашої точки продажів буде прикріплений фахівець з організації продажів, який буде супроводжувати продажу і здійснювати необхідну підтримку, а технічні фахівці здійснюватимуть технічну підтримку Вашої точки продажів.Крім перерахованого вище, лотерейний оператор «М.С.Л.» за свій рахунок здійснює трейд-маркетингові акції, які сприяють підвищенню продажів лотерей і процвітання Вашого бізнесу з продажу лотерей.Ми пропонуємо Вам винагороду, яку Ви отримуєте автоматично при продажу лотерей. Більш того, для продавців точок продажів та їх власників наша компанія регулярно проводить спеціальні акції та заходи, які дозволять Вам заробляти ще більше.Для того, щоб розпочати плідну та взаємовигідну співпрацю, необхідно:1. Мати статус: Фізична особа-підприємець або юридична особа2. Мати необхідні документи:Для юридичної особи:· копія Витяги або виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та установ;· копія Свідоцтва платника єдиного податку (якщо юридична особа на єдиному податку) або 4-ОПП - якщо підприємство на загальній системі оподаткування;· рішення власника або Протокол зборів засновників про призначення директора підприємства, який має право підпису.Для фізичної особи:· копія Витяги або виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та установ;· копію Свідоцтва платника єдиного податку (якщо ФОП на єдиному податку) або 4-ОПП - якщо ФОП на загальній системі оподаткування;· копія паспорта та ідентифікаційного коду ФОП.У разі якщо договір буде підписувати Ваше довірена особа - копія паспорта та ідентифікаційного коду довіреної особи, а також нотаріально завірена довіреність на право підпису від імені ФОП або Довіреність на фірмовому бланку ФОП, яка завірена печаткою ФОП.Ми завжди раді вітати Вас в команді наших партнерів!Якщо у Вас є питання щодо організації співпраці, або Ви маєте бажання негайно її розпочати, зв'яжіться з нами:06******66
Універсальний фахівець у магазин автозапчастин.
, Житомир, Житомирська область
Друзі, відкрита вакансія: Універсальний Фахівець у Роздрібному Магазині/Офісі автозапчастин.Що вам належить робити:Робота у магазині в м. Житомир, який також є офісом, складом та пунктом видачі;Спілкування з клієнтами, консультація та продажі;Облік товарів, робота з касою та документацією;Фізична робота: упаковка, завантаження/вивантаження товарів.Вимоги до кандидата:Чоловік з досвідом роботи або без;Відповідальність, порядність, готовність до фізичної праці;Базові знання Microsoft Excel; Користувач ПКГотовність працювати повний робочий день з 8:30 до 18:00;Базові презентаційні навички;Бажання вчитися та розвиватися.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Конкурентоспроможну зарплату з бонусами за досягнення;Перспективу корпоративного зростання;Підтримку та наставництво досвідченого керівництва.Звертайтеся за додатковою інформацією за телефоном.
Таємний покупець. неповна занятість. без досвіду.Житомир, Путятинка
, Житомир, Житомирська область
Компанія 4Service набирає Таємних перевіряючих (підробіток у вільний час). Житомир, ПутятинкаМи запрошуємо Вас взяти участь у програмі з покращення якості обслуговування у супермаркетах, банках, магазинах одягу та парфумерії, автозаправних станціях та інших галузях (напрямках) сфери послуг.Перевірка сервісу дуже цікава: ви в якості звичайного клієнта приходите чи дзвоните в локацію (магазин, АЗС, банк, ресторан чи інше) замовляєте їжу, отримуєте консультацію, чи купляєте щось, після чого заповнюєте звіт на нашому сайті і отримуєте гарні гроші за годину вашого часу!Вимоги до кандидатів:тактовність, уважність та відповідальність;доступ в Інтернет;наявність диктофона, смартгодиника чи телефону з функцією звукозапису.Умови: Повнолітні, Оплата провадиться на картку (Приватбанку)Графік роботи та оплату ви вибираєте самі: 200-300 грн - неповний робочий день (2-3 години) 500-700 грн - робочий день (через день, щодня, півдня). Для того, щоб почати співпрацювати з нами, зареєструйтесь на сайті компанії (треба відгукнутись на об'яву).
Складальник верху взуття
653, ЗВЯГЕЛЬСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийКоментар: Фахівець роботодавців Баранівського відділу контактні дані041-44-3-15-26Основні функціональні обов'язки:Фахівець роботодавців Баранівського відділу контактні дані041-44-3-15-26Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: 2-змінний робочий день.З 8 год до 20 год; З 20 год до 8 год.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу.
Таємний Покупець СТО м. Житомир
, Житомир, Житомирська область
Обов'язки:Компанія MTP-Global шукає Таємних Покупців. Завдання як Таємного Покупця – виконання перевірок якості обслуговування в СТО міста та області за певним сценарієм.Вимоги:Після перевірки Вам необхідно заповнити звіт-анкету на сайті компанії.Умови:Вартість однієї перевірки складає від 700 грн за візит.При виконанні перевірок за межами міста транспортні витрати компенсуються додатково.Вік від 21 рокуКоординаторОксана дзвонити с 10.00 до 19.00 +38********97
Інспектор з кадрів
603, БЕРДИЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЖИТОМИРСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 7223 грнУ тому числі основна: 7223 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Працювати на посаді старшого інспектора з кадрів. Вирішує питання найму, звільнення, переведення працівників, контролює їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: Графік роботи: з 8.30 до 17.00 год., вихідні - субота, неділя.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Відповідно до посадової інструкції.
Продавець-Консультант
, Житомир, Житомирська область
Шукаємо в свою команду Енергійного Продавця- консультантаМи пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну платуПерспективи кар'єрного росту, навчанняЗнижки на покупку 25%Вимоги до кандидатів:Бажання працювати і розвиватисяЕнергійність та активністьСтресостійкістьЯкщо ти готовий бути доброчесним, працювати разом / бути командним гравцем, бути експертом у своїй області, бути клієнтоорієнтованим, долати труднощі та виклики — тоді ми чекаємо саме на вас. Приєднуйтеся до кращих та зростайте разом з нами! Чекаємо саме на тебеВідгукнутися
Менеджер з продажу
, Житомир, Житомирська область
Компанія «ФОП Експерт»В пошуку в свою команду Менеджера з продажу Умови роботи:-Графік 8:30-19:00 13:00-14:00 обід( ми оплачуємо)-Виплати кожного тижня-Ставка + %-Іногороднім надаємо житло безкоштовно -Оплачуємо переїзд-Оплачуване стажування Якщо ти:КомунікабельнийВідповідальнийПунктуальний Для звʼязку пишіть мені в тг:HR_Olga_rob
Мастер по ремонту компьютеров, бытовой техники и электроники
, Житомир, Житомирська область
В связи с расширением рассматриваем кандидатов на позиции мастера по ремонту: Для хорошего специалиста у нас всегда есть место! - Ремонт мелкой бытовой техники (Мастер-универсал) - Ремонт мелкой электроники (Мастер электронщик, электроник, схемотехник)- Ремонт телевозоров (Мастер по ремонту телевизоров) - Ремонт ноутбуков и ПК (Мастер по ремонту компьютеров) - Ремонт силовой электроники (Мастер по ремонту ИБП/стабилизаторов и пр.) - Ремонт фотовидео техники (Мастер по ремонту фото/видео техники) - Ремонт аудио (Мастер по ремонту аудиотехники) - Выездной мастер по ремонту промышленной техники, хорошее место ждёт хорошего мастера!Обязанности:Диагностика и ремонт неисправностей техникиВзаимодействие с администратором сервисного центра (Уведомление по результатам диагностики, срокам ремонта, закупке запчастей)Ведение отчётностиПоддержание порядка на рабочем местеТребования:Опыт работы от 2 летОпыт ремонта неисправностей техники по своему профилюЗнание основных аппаратных неисправностей, методов диагностики и ремонтаУмение работать с компьютеромРассматриваем кандидатов на должность мастеров по различным направлениям и выездных специалистовУсловия:Работа в сервисном центре. Вы занимаетесь ремонтом, без взаимодействия с клиентамиПостоянный поток заказов, высокая ЗП, выплаты каждый день, без задержек.Работа 52 (10:00-18:00)Адекватное руководство, отличные условияПерсональное рабочее местоЧай и кофе за счёт компанииДружелюбный коллективВсе наши мастера получают от 30000грн. ЗП опытных специалистов начинается от 50000грн. % от заказа обсуждается индивидуально, в зависимости от навыков. Откликайтесь, хорошее место ждёт хорошего специалиста! Оставьте свой контакт и мы пригласим Вас на собеседование в офис по адресу Житомир. вулиця Покровська, 96 ТОВ "R-IT-SERVICE"Мастер в сервисный центр, сервисный инженер, инженер сервисного центра, схемотехник, мастер элеткронщик.
Педагог соціальний
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 8108 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Надає необхідну консультативну психолого-педагогічну допомогу дітям, підліткам, які потребують піклування; займається профілактикою правопорушень неповнолітніх; дбає про професійне самовизначення та соціальну адаптацію молоді тощо;використовує в своїй професійній діяльності виключно методики, технології, методи, що пройшли соціально-психологічну експертизу.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Фахівець з публічних закупівель
650, Житомирська філія Житомирського ОЦЗ, Житомир, Житомирська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 4000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезпечення публічних закупівель, організація фінансово - господарської діяльності.Працювати на 0,5 ставки.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Впевнений користувач ПК
Заступник керівника відділу (Ашан Київська)
Ашан Рітейл Україна, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Заступника керівника відділу (Ашан Житомир).Чим потрібно займатись?Організація та контроль роботи відділуУправління персоналом відділуКонтроль дотримання санітарно-гігієнічних нормВедення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризаційВиконання планових показниківПідготовка та здача звітностіАналіз асортименту та продажівЦе про Вас?Маю лідерські якості та вмію приймати рішенняМаю досвід управління командоюМають досвід роботи в рітейліЗ нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток. які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиЗа деталями звертайтеся за телефоном +38067 908 3277 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир", вул. Київська, 77, ТРЦ "Глобал.
Помічник маркетолога, маркетолог із навчанням
Flora vip Lux, Житомир
? Компанія «Flora vip Lux» шукає в команду талановитого та амбіційного співробітника на посаду маркетолога з можливістю навчання та розвитку!? Ми готові навчити та підтримати початківця в цій цікавій галузі. Ви отримаєте можливість вивчити всі аспекти маркетингу від професіоналів, вдосконалити свої навички та знання, а також здобути цінний досвід.? Ми шукаємо людину, яка цікавиться маркетингом, має бажання розвиватися в цій сфері та готова працювати в команді професіоналів. Наявність досвіду не обов’язкова, але бажана.? Основні обов’язки:Підтримка маркетингових проєктів;Розробка та впровадження маркетингових стратегій;Аналіз та моніторинг ринку;Розробка рекламних стратегій.Керування сторінками компанії в Instagram.? Вимоги:Бажання навчатися та розвиватися;Комунікабельність та вміння працювати в команді;Відповідальність та організованість.? Ми пропонуємо:Можливість отримати цінний досвід та знання в галузі маркетингу;Розвиток та підтримку від професіоналів;Дружню атмосферу та команду однодумців.? Графік роботи: пн-пт, 9:00—19:00 22 або 33Заробітна плата перший місяць -14000грн, з другого 20000грн, виплати 2 рази на місяць.? Якщо ви мрієте про кар'єру в маркетингу та готові зробити перший крок у цю цікаву сферу, надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу зараз! Будемо раді бачити вас у нашій команді! ?
Специалист по управлению аккаунтом Instagram Одежды (Оффлайн)
, Житомир, Житомирська область
Мы - динамично развивающийся бренд одежды, ищем специалиста по управлению аккаунтом Instagram.Основные обязанности:Разработка и реализация контент-стратегии нашего Instagram аккаунта.Публикация готового визуально контента, включая фотографии, видео, stories и reels.Взаимодействие с подписчиками, ответы на комментарии и вопросы в Direct.Сотрудничество с командой для проведения рекламных кампаний и мероприятий.Требования:Опыт работы не обязателенОтличные коммуникативные навыки и грамотность.Интерес к моде и трендам.Вежливость и пунктуальностьМы предлагаем:Стабильную оплатуПолный рабочий день ОФФЛАЙНВозможность влиять на образ и развитие бренда.Компания "Sendeli"Для подачи заявки или получения дополнительной информации, пожалуйста, свяжитесь с нами через ОЛХ!
Робота без досвіду. Вантажник, грузчик в мережу магазинів секонд хенд
В мережу магазинів вживаного одягу потрібні вантажники. Фізично витривалий, без шкідливих звичок. Робочий день в середньому 6 годин, 6 робочих днів.