Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работник зала в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Працівник клінінгу
, Житомир, Житомирська область
Терміново потрібна прибиральниця на зал в гіпермаркет Ашан.Графік роботи 2/2. З 8-20. З/П 450грн зміна. За більш детальною інформацією звертайтесь 06*********51
Охоронник торгового залу
, Житомир, Житомирська область
Охоронник торгового залу потрібен в мережу магазинів одягу. Уважний, відповідальний, без шкідливих звичок. Графік роботи: 6 робочих днів на тиждень з 8.30 до 15.00. З/п 10000 грн. при бажанні незначної фізичної активності може бути збільшена до 12- 13 тис.грн. Деталі по телефону чи при зустрічі.
Помічник адміністратора ресторану
, Житомир, Житомирська область
Gourmet Delight Restaurant запрошує на роботу помічника адміністратора!Ми шукаємо організовану, дружню та комунікабельну особу, яка готова підтримувати високий рівень обслуговування наших гостей та допомагати управлінню роботою ресторану. У нас ви отримаєте можливість працювати в професійному колективі та розвивати свої менеджерські навички.Обов'язки:Прийом та реєстрація гостей, здійснення касових операцій.Організація розсадки гостей та контроль за роботою за столами.Взаємодія з персоналом кухні та залу для забезпечення ефективної роботи ресторану.Підтримка порядку та чистоти в ресторані, дотримання стандартів обслуговування.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковийВідповідальність, уважність до деталей та організованість.Комунікативні навички та вміння працювати в команді.ПунктуальністьМи пропонуємо:Повний робочий день з можливістю гнучкого графіка.Конкурентоспроможну зарплату та бонусні виплати.Професійне навчання та підтримку в розвитку кар'єри.Дружню атмосферу та можливість розвивати свої менеджерські навички в гастрономічній сфері.
Продавець торгового залу
ООО «Олди - Житомир», Житомир
Супермаркети «ОЛДІ», м. Житомир, вул. Вітрука, 9 та Грушевського, 5, які реалізують товари для будівництва і ремонту, створення комфорту і затишку в домі і на присадибній ділянці, запрошують до своєї команди ПРОДАВЦІВ - КОНСУЛЬТАНТІВ.У чому будуть полягати Ваші обов’язки?Надання Клієнтам інформації по товарам певного відділу, надання допомоги у виборі необхідного товару.Робота по торговельному залу ( викладка товарів, оформлення цінників, оформлення рекламних акцій). Яким буде ваш робочий графік?На Ваш вибір:5 робочих днів по 8 – мь годин * два вихідних дня за плаваючим графіком ;3 робочих дні по 12 годин *три вихідних дні;Ви можете розраховувати на:Надання необхідної для роботи інформації; Професійну підтримку та навчання з боку досвідченого наставника та керівника відділу;Участь у навчальних семінарах та тренінгах; Своєчасну виплату конкурентної заробітної плати;Можливість професійного росту та розвитку;Можливість користуватися пільгами для працівників компанії. Що необхідно з Вашого боку?Бажання працювати та бути самостійним /-ою;Бажання навчатися та бути корисним/-ою;Цікавість до сфери будівництва та активна життєва позиція У яких відділах є вакансії:"Інструменти""Господарчі товари""Покриття для підлоги"Садовий центрПлиткаЯкщо Вас зацікавила наша пропозиція, телефонуйте з понеділка по п’ятницю з 9.00 по 18.00 за номером ...4 або надсилайте власне резюме.Ваше резюме буде розглянуто протягом 5 робочих днів. Якщо протягом цього терміну з Вами не зв’язався представник компанії, то Ваше резюме було переміщено у резерв і буде розглянуто у разі необхідності.Відправка резюме за електронною адресою компанії «ОЛДІ» є підтвердженням згоди на обробку наданих персональних даних.