Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по рекламе в Житомире"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по рекламе в Житомире"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Специалист по рекламе" по диапазонам зарплаты в Житомире

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Специалист по рекламе в Житомире открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.1+ грн, и 0% с зарплатой 12.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Специалист по рекламе в Житомире"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Специалист по рекламе в Житомире.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Житомире

Среди похожих профессий в Житомире наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по наружной рекламе. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Дизайнер штор с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Колорист с зарплатой 13567 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота без досвіду Продавець Ашан Київська
, Житомир, Житомирська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ (Ашан Житомир, Київська, 77)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Житомир, вул. Київська, 77".
Дизайнер, проектант, інженер - конструктор
, Житомир, Житомирська область
Запрошуємо до нашої команди креативного спеціаліста з предметної 3D-візуалізації!, або Дизайнера, проектанта, інженер конструктор з досвідом роботи в програмах які вказані нижче.Обов'язки:- Створення віртуальних 3D-моделей об'єктів різної складності.- Проведення процесу рендерингу для створення точних і реалістичних зображень.- Співпраця з клієнтами для максимального відповідності їх очікуванням та вимогам.- Участь в проектах для реклами, виставок, презентацій та промислового виробництва.Вимоги:- Досвід роботи в сфері предметної 3D-візуалізації.- Володіння програмним забезпеченням для створення 3D-моделей і рендерингу (наприклад, SketchUp, Archicad, SOLIDWORKS, Blender, 3ds Max, Cinema 4D, V-Ray).- Знання основ композиції, світлотіні та кольорової гармонії.- Креативний підхід до вирішення задач та увага до деталей.- Вміння ефективно комунікувати з клієнтами та колегами.Ми пропонуємо:- Цікаві проекти та творчу атмосферу роботи.- Можливість професійного росту та розвитку навичок.- Гнучкий графік роботи та можливість віддаленої роботи.- Конкурентну заробітну плату та бонуси за успішні проекти.Приєднуйтеся до нашої команди та втілюйте свої творчі ідеї у реальність разом із нами!Для подання заявки надішліть своє резюме та портфоліо на [контактний email] або зателефонуйте за номером [контактний телефон].
Проектант, дизайнер, візуалізатор
, Житомир, Житомирська область
Запрошуємо до нашої команди креативного спеціаліста з предметної 3D-візуалізації!Обов'язки:- Створення віртуальних 3D-моделей об'єктів різної складності.- Проведення процесу рендерингу для створення точних і реалістичних зображень.- Співпраця з клієнтами для максимального відповідності їх очікуванням та вимогам.- Участь в проектах для реклами, виставок, презентацій та промислового виробництва.Вимоги:- Досвід роботи в сфері предметної 3D-візуалізації.- Володіння програмним забезпеченням для створення 3D-моделей і рендерингу (наприклад, SketchUp, Archicad, SOLIDWORKS, Blender, 3ds Max, Cinema 4D, V-Ray).- Знання основ композиції, світлотіні та кольорової гармонії.- Креативний підхід до вирішення задач та увага до деталей.- Вміння ефективно комунікувати з клієнтами та колегами.Ми пропонуємо:- Цікаві проекти та творчу атмосферу роботи.- Можливість професійного росту та розвитку навичок.- Гнучкий графік роботи та можливість віддаленої роботи.- Конкурентну заробітну плату та бонуси за успішні проекти.Приєднуйтеся до нашої команди та втілюйте свої творчі ідеї у реальність разом із нами!Для подання заявки надішліть своє резюме або зателефонуйте за номером нижче.
Робота без досвіду. Вантажник, грузчик в мережу магазинів секонд хенд
В мережу магазинів вживаного одягу потрібні вантажники. Фізично витривалий, без шкідливих звичок. Робочий день в середньому 6 годин, 6 робочих днів.